zondag 24 juni 2012

24 juni 2012 Hoe het nu gaat.

Hoi manneke,

In de afgelopen weken ga je je steeds beter ontwikkelen, je gaat overal tegen aan staan en begint steeds beter langs de bank te lopen. Niets is meer veilig voor jou. Zelfs de trap opkomen word nu een uitdaging voor je. Het lukt nog niet, maar het gaat niet lang meer duren. Je vind het overigens heel leuk om alles onder de bank te verstoppen. Als we iets kwijt zijn kijken we maar eerst even of het onder bank ligt.

Ook begin je lekker te kletsen, je zegt duidelijk papa en mama en weet ook goed wie je roept.
Andere woordjes zijn tik-tak, tuta, klaar, oma, opa, dagdag, aju, hai, maar dan wel op jouw manier. ;-)
Je bent een vrolijke dreumes, maar kan ook erg boos zijn. 
Je bent erg van het slaan, het bijten daarentegen is zo goed als verdwenen.
We moeten erg veel om je lachen, want je bent nog steeds een kampioen in het trekken van gekke gezichten. Ook als je naar de film van Ice Age kijkt levert dat veel lach momenten op. Je giert het af en toe uit als je die gekke eekhoorn ziet. Ik wil het nog een keertje filmen om vast te leggen. Ik zal het dan hier plaatsen.     
 
We zijn nu lid van de EPVN (Erbse Parese Vereniging Nederland) en krijgen nu een paar maal per jaar een bulletin met alleen maar artikelen over mensen die dezelfde beperking hebben als jou. Zo krijgen we een beter beeld over alles.
Ik ga het allemaal bewaren. Misschien dat er nog meer mensen belang hebben om deze artikelen te willen lezen, dat mag altijd.

Liefs.