donderdag 8 november 2012

8 november 2012

Hoi manneke,

We zijn nu de tweede dag na ons bezoek en het wil ons maar niet los laten. Het heeft mij al heel wat verdriet gekost. Onze verwachtingen waren zo anders van dit bezoek. Het is moeilijk om mijn koppie overal bij te houden. Het Roessingh is inmiddels op de hoogte, nu is het wachten op een plekje voor jou.

Als Maureen komt en wij over dinsdag beginnen te vertellen kan ik het niet droog houden. Maureen moet ook even behoorlijk slikken en vraagt wat wij graag willen. Wij willen graag duidelijkheid over een eventuele hersenbeschadiging. Ze belooft ons vandaag nog contact op te nemen met Dr. Oversteege, jouw kinderarts. Misschien dat er een mri-scan geregeld kan worden.

Later in de middag belt ze terug en verteld dat we 19 november een afspraak hebben gekregen, ze hebben een dubbele ingepland zodat er tijd genoeg is om alles te bespreken en te beoordelen. Maureen gaat met ons mee om ons bij te staan. De kinderarts had haar aangegeven dat ze dit wel een raar verhaal vond van Leiden, omdat er op de scan uit de eerste dagen van jouw leven niets afwijkends is gevonden.
We zullen dus nog even geduld moeten hebben, maar dit brengt al wel weer een klein beetje rust in de situatie.

Liefs.