dinsdag 15 mei 2012

15 mei 2012 Afspraak in het Lumc.

Hoi Kanjer,

Vandaag mogen we weer richting Leiden voor je controle afspraak. Om 8 uur vertrekken en de heenweg gaat op 1 file na erg voorspoedig. We hebben grote lol om je, omdat je alle vrachtwagens helemaal nakijkt die we in halen. Het grootste deel van de reis lig je lekker te soezen.

We zijn een kwartier voor onze afspraaktijd aanwezig. Papa meld ons aan en vraagt Dr Pondaag doet de controle toch? We krijgen van Wilma te horen dat we opgehaald gaan worden door een fysiotherapeut of revalidatie-arts. Papa is het hier niet mee eens en geeft aan dat ons beloofd is dat de chirurg de afspraak zou doe. Wilma zet ons in een andere wachtkamer en gaat voor ons bellen. Mooi op tijd worden we dan ook door de Dr. Malessy uit de wachtkamer gehaald.

Je mag bij mij op schoot en wij vertellen hoe het afgelopen half jaar verlopen is. Dat we jammer genoeg je vingers nog niet weer hebben zien bewegen en we ons toch wel zorgen maken om je slappe pols die telkens helemaal dubbel geklapt ligt. Dr.Malessy begint met je arm  te bewegen om zijn bevindingen te delen met ons. Ik moet laten zien welke oefeningen we met je doen en krijg er nog een paar bij van de dokter. Hij vind dat je schouder stijf begint te worden, dat moeten we zien te voorkomen. De dokter stelt ook voor een spalkje voor de nacht aan te laten meten, zodat je pols dan in ieder geval mooi recht ligt. 


Verder laat hij blijken zich toch wel zorgen te maken over je handfunctie, of deze in de toekomst wel terug zal gaan komen. Maar eerlijk gezegd doen we dat zelf ook al een tijdje.
We krijgen een verwijzing voor spalk mee en mogen weer een nieuwe afspraak maken voor over een half jaar. Snel gaan we weer richting Enschede.


Liefs.