zondag 27 februari 2011

De derde dag na de operatie.

Hoi kanjer,

Je hebt een hele onrustige nacht achter de rug. Papa is vannacht tot 2x toe gebeld of hij wilde komen.
Dit heeft hij zelf aangeboden aan de verpleging. Alleen telkens als hij er net was, was jij weer in slaap gevallen kleine boef.

Ik voel me niet lekker en heb inmiddels zelf ook koorts en een rot kuch. Het is dan ook beter om niet naar jou toe te gaan, omdat er verder allemaal hartpatiƫntjes bij je op de afdeling liggen.
Papa gaat dus een paar maal alleen naar je toe.
Je koorts is gezakt, je hoogste piek was vandaag 37.9 graden. Je drinkt bijna helemaal niets meer en daarom is het infuus weer in werking gezet.
Als je niet beter gaat drinken krijg je weer in sonde in. Daar hopen we niet op. Je mag vandaag nog niet naar huis, want je moet eerst 24 uur koortsvrij zijn voordat ze je laten gaan.

Tegen de avond aan besluit ik toch even mee te gaan, want helemaal niet naar je toe, vind ik toch wel erg moeilijk.
Nadat je weer de fles weigerd, besluiten we zelf een fles voeding aan te maken met kraanwater, ipv van het steriele ziekenhuiswater en ja hoor, prompt drink je 100 cc op. De verpleging gaat vanaf nu ook je flessen met gewoon kraanwater aanmaken. Hopelijk gaat het dan beter met drinken.
Nu je je buikje een beetje vol hebt, ben je lekker in slaap gevallen. Wij zijn nu terug in het huis en zitten nog even weer in de woonkamer. Zo kruipen we snel in bed en hopelijk krijgen we morgen dan het nieuws dat we naar huis mogen.

Tot morgen.
Dikke knuf

Geen opmerkingen: