maandag 28 februari 2011

De dag van het ontslag!

Hoi kanjer,

Vandaag ben je precies 4 maanden oud.
Papa is vanochtend weer alleen naar je toe gegaan. Ik maak ondertussen de slaapkamer in het ronaldmcdonaldhuis schoon, want misschien mogen we vandaag wel naar huis.
Je nacht is vrij rustig verlopen. Je drinkt nog steeds erg matig en je temperatuur is nog steeds 37.9 graden.

Tegen 11 uur komt papa mij ophalen. Je wil weer niet drinken en ze willen daarom proberen je een fruithapje te geven. Papa vond dat ik daar ook bij moet zijn, want dat word je eerste fruithap. Verder weet hij nog niets over een ontslag. De neuroloog vind je drinkgedrag namelijk vreemd.

Als we weer terug bij je zijn mag je de fruithap opeten. Ik sta al klaar met het fototoestel om die gekke bekken die we verwachten te fotograveren. Maar die blijven uit, want je vind het hapje heel lekker en bent zelfs boos als het op is.

Als het wat gezakt is gaan we je verzorgen. De verpleegster wil nog 1x met ons mee kijken en ook de kinderarts wil je nog even zien. De verzorging verloopt prima en de kinderarts vind je goed genoeg om naar huis te mogen. Ze gaat nog even overleggen met de neuroloog en deze geeft ook groen licht om te vertrekken. Je drinken word verder niet meer besproken, maar dat houden we zelf wel in de gaten.

Marga die de zorg voor je heeft, maakt zich nog wel zorgen. Ze vind je niet lekker inorde en wijst daar dan ook continue op. Wij willen graag met je terug naar huis en gaan je spullen inpakken. Mocht er wat zijn, kunnen we ook in ons eigen ziekenhuis terecht.

De terugreis verloopt erg snel, je houd je prima en slaapt bijna de hele weg. We gaan eerst even langs opa, oma en Ilse. Fijn om weer terug te zijn! Ilse blijft nog 1 nachtje bij oma, zodat wij even rustig kunnen ervaren hoe het is om met je thuis te zijn in deze situatie.

Als we thuis zijn, haalt papa snel de honden op. Die hebben het prima naar hun zin gehad op hun logeeradres, maar ik ben heel blij ze weer te zien!
Jij doet het verder op het drinken na ook prima. We zullen zien wat de nacht ons gaat brengen.

Slaap lekker!

Geen opmerkingen: