zaterdag 4 december 2010

4 december 2010

Hoi kereltje.

We zijn aan ons gezellige drukke weekend begonnen. Het is morgen pakjesavond en sinterklaas heeft overal kadootjes voor jou en Ilse achter gelaten. Vanochtend zijn we bij Opa en MariĆ«lle geweest. Daar heb je ook een fles gehad. Deze dronk je prima, je liet 20cc staan. Maar omdat je ook wat meer water krijgt op drie schepjes poeder, drink je dan alsnog 90cc. Helemaal goed dus!

Vanmiddag zijn we bij Oma in Haaksbergen geweest. Zij had nog een kraamcadeau en ook daar was sinterklaas langsgeweest. Wederom flink verwend!
Daar heb je ook weer een voeding gehad. 110cc helemaal op!

Zonet heb ik je de fles gegeven en hier bleef 15cc van over. Je drinkt gewoon heel goed nu!
Daarna kwam die vervelende nystatine nog. Dit is het medicijn tegen de spruw en is heel vies. Je trekt er hele rare gezichten bij.
Er zitten nog een paar 'restjes' spruw in je wangen, dus waarschijnlijk hoef je dat vieze goedje niet zo heel lang meer te slikken. Al hoewel dat laatste doe je bijna niet. Meestal komt na een paar minuten de hele inhoud van het spuitje weer naar buiten. Als het maar even de kans krijgt om in je mondje te blijven is het goed.

Ik heb inmiddels de foto's uitgezocht, dus ik zal je de gelijkenissen met je zus als baby eens laten zien.



De bovenste foto is telkens je zus Ilse en de onderste ben jij.
Jullie lijken best veel op elkaar!
Papa dacht zelfs van de week dat ik met foto's van jou aan het kijken was ,maar dat waren de babyfoto's van je zus, hihi.

Nu heb je de hik, die heb je meestal even na het drinken van de fles.
Morgen is er weer een dag, dan gaan we bij opa en oma sinterklaas vieren.

Tot morgen kanjer.

Geen opmerkingen: