vrijdag 17 december 2010

17 december 2010

Hoi kereltje,

Vandaag is Maureeen weer langs geweest. Ze heeft alles weer los gemasseerd bij je.
Je vond het vandaag best wel prettig. Alleen toen ze dicht bij je schoudertje in de buurt kwam liet je merken het toch niet zo fijn te vinden. Je begon wat te bewegen en te mopperen.
Maureen gaat een weekje op vakantie, dus volgende week komt haar collega Anne om je onder handen te nemen. Het is toch belangrijk dat ze komen, anders raken je gewrichtjes stijf en dat willen we niet. Want alleen de oefeningetjes die wij met je doen, zijn niet genoeg om alles soepel te houden.

De nieuwe fles lijkt je aardig te helpen. Je hebt vandaag weinig last gehad van de lucht die los kwam.
Alleen is je ontlasting nu weer verdwenen. Dat kan natuurlijk wel een dagje, dus dat houden we even in de gaten. Je drinkt trouwens alles weer helemaal leeg. Goed zo!

Je bent vandaag lekker wakker geweest en begint heerlijk te keuvelen. Ook lijkt het dat je eerste lachje niet meer ver weg is. We zijn erg benieuwd naar je mooie lach, dus misschien willen we deze ook wel te graag zien, hihi. Met een paar weekjes zijn we er vast achter.

Nu heb je net de laatste voeding op en gaan we de nacht weer in. Gisteren heb je weer van 23.30uur tot 6.00 uur geslapen. Het zou fijn zijn als je dit zo aan houd. Je zit daardoor nu op 6 flessen. Helemaal goed!

Slaap lekker!

Geen opmerkingen: