dinsdag 14 december 2010

14 december 2010

Zo kereltje,

Wij zijn vandaag allebei glansrijk door de keuring gekomen.

Jij mocht eerst op bezoek bij Nicole, de kinderartsassistente. We troffen haar al in de hal, waar we je eerst de fles gedaan hebben. Ze ging net even lunchen en had al tegen haar collega gezegd, dat ze ons kennende wel verwachtte dat we er al waren. Daar had ze dus gelijk in, hihi.
We waren bijna weer gelijktijdig op de afdeling.

Ik mocht je even uitkleden en daarna ging Nicole je onderzoeken. Ze vond je er erg goed uit zien!
Je bent gewogen en gemeten en weegt nu 4945g! en bent al 54cm! Je groeit supergoed!
Je bent in 14 dagen tijd 500g gegroeid, dus we hoeven ons totaal geen zorgen meer te maken of je wel genoeg binnen krijgt. Al doen we dat vanaf vorige week ook niet meer, je drinkt zo goed nu!
Nicole was supertevreden over je, daar zijn we erg blij mee.

In de tweede week van februari mag je terug komen. Dan zijn we weer in Leiden geweest en kunnen we alle nieuwe info doorgeven. Ze zijn daar erg meelevend in Ensched in.
Fysiotherapeut Jan zou ook bij de afspraak zijn, maar deze was nergens te bekennen, dus zijn we weg gegaan.. Je moest nog éénmaal geprikt worden in het lab omdat één bloeduitslag nog niet helemaal goed gedaald was bij je ontslag. En wat was je stoer, je hebt alles rustig over je heen laten komen en helemaal niet gehuild.

Aangezien we nog anderhalf uur tijd over hadden, zijn we langs de neonatologie gelopen.
Jammer genoeg waren Diane en Irma die zo intensief voor je gezorgd hebben er beiden niet, maar de andere dames waren je ook nog niet vergeten. Ze vonden je een mooie beer en ook erg veranderd.
We hebben even een kopje koffie en thee gedronken en werden op de neo gebeld dat Jan de fysio er inmiddels was. Of we nog even langs konden komen, want hij was ook erg nieuwsgierig naar wat er in Leiden allemaal gebeurd was.

Jan vond je er ook al erg goed uitzien. Leuk om te horen hoor!
Hij vertelde dat hij deze vorm van erbse parese nog maar twee maal eerder in zijn loopbaan meegemaakt heeft. En Jan loopt al heel wat jaren mee als fysiotherpeut. Hij was ook erg blij dat je zo snel in Leiden terecht kon. Hij heeft je verder met rust gelaten, want je was net bij mij op de arm in slaap gevallen.

Daarna was het mijn beurt en mocht ik naar dr. Everhardt een gynaecoloog. Zij heeft mijn wond bekeken en was daar tevreden over. Geen wild vlees te zien, maar wel wat littekenweefsel. Ik krijg nu een oproep van de bekkenfysio uit het ziekenhuis en mag daar dan mee beginnen om de bekkenbodem te trainen om hopelijk incontinentie te voorkomen.
Vooralsnog lijkt de totaalruptuur heel goed te genezen en is er geen sprake van incontinentie. Hopelijk blijft dat in de toekomst ook zo.
Volgende maand mag ik terug komen voor een echo en daarna nog éénmaal terug komen bij dr. Everhardt om het allemaal af te sluiten.

We hebben samen Ilse op gehaald, die bij oma was en daar meteen een hapje mee gegeten.
Nu zijn we weer lekker in huis, je ligt heerlijk te slapen. Je fles heb je net in twee gedeeltes gedronken, je bent helemaal munt.
Maar dat geeft niets, want je doet het super!

Dikke knuffel.