donderdag 25 november 2010

25 november 2010.

Nou kanjer, je doet goed je best met alles! Het drinken gaat nog steeds erg goed. Zo goed, dat papa vandaag naar de neonatologie gebeld heeft of deze nog moet blijven zitten.
Lieve verpleegster Irma reageerde meteen resoluut met een: d'r oet met dat ding.
Mama heeft hem vanmiddag bij je verwijderd toen papa je zus van school haalde.

Eigenlijk zouden we morgen met je naar het ziekenhuis gaan om hem er uit te laten halen, maar we mochten het ook zelf doen. Het leek ons wat eng, maar vanmiddag had ik toch zoiets van ik doe het gewoon.
Mocht je nu toch niet meer goed drinken kunnen we het sondeteam weer bellen, dan geven ze je weer een nieuwe sonde. We hopen natuurlijk dat je zo goed blijft drinken en die sonde niet meer nodig is.

Vanochtend is de kinderfysio bij ons geweest voor jou. Ze heeft even een gesprekje met ons gehad en daarna al je spieren en gewrichten los gemaakt. Ze heeft meerdere kindjes met de zelfde aandoening als jouw onder behandeling en  kon ons vertellen dat ze in Leiden echt heel veel kunnen met erbse parese.
Dat geeft ons weer een beetje goede hoop.
De fysio komt vanaf nu 2x in de week bij ons om ons te ondersteunen bij jouw ontwikkeling.

Afgelopen nacht heb je heerlijk lang geslapen. Tegen 1.00 uur heb je de laatste fles gehad en vanochtend meldde je je pas om 7.00 uur weer. Erg netjes hoor!
Nu lig je even uit te buiken bij papa in de armen, je hebt net je fles weer gehad.
Oma komt zo nog even om met je te knuffelen en dan is de dag al weer om.

Morgen komt de verloskundige nog even langs om je te bewonderen, dat had mama afgesproken in de kraamweek omdat je toen nog niet in huis was. We zullen zien wat ze van je vinden. ;)

Geen opmerkingen: