donderdag 3 maart 2011

De tweede dag in ons eigen ziekenhuis.

Hoi Thijs,

Als we bij je komen, vinden we je totaal niet lekker in orde. Je bent heel witjes en huilerig.
Het drinken gaat nog steeds erg matig en we geven aan dat we liever hebben dat je pas naar huis gaat als je goed inorde bent.
Liever een dagje langer in het ziekenhuis, dan dat we je na een dag weer retour moeten brengen.

Na ons bezoekje gaan we Ilse weer ophalen die nog een nachtje bij oma heeft geslapen. 's Middags komt papa even alleen bij je en ook in de avond gaat hij alleen. Je grote zus is ook ziek, dus wil ik niet met haar trekken. Bij papa drink je in de avond bijna je hele fles leeg, daar zijn we erg blij mee!
Je oogt ook al weer wat lekkerder in orde. Erg fijn!
Verder doe je het prima, je slaapt telkens lekker en bent vrij rustig. Af en toe laat je je horen en dan knuffelen ze even met je.

Je doet het super!

1 opmerking:

Talent Relations zei

Beste Wendy,

Toevallig kwam ik op jouw blog terecht omdat ik iets googelde. Het verhaal van mijn zoon lijkt er op het jouwe. Ook geopereerd door Malessy in het LUMC toen hij 4 maanden oud was voor een Erbse Parese. Bij hem gaat het om zijn rechterarm.
Hij is nu 11 en het gaat heel goed met hem! Hij kan vrijwel alles met zijn arm en hockeyt (met rechts) en tennist (met links). Doordat hij een minuut of 10 geen hartslag had bij zijn geboorte heeft hij nu nog wel wat andere (kleine)problemen (en ook gehad), maar we zijn ontzettend blij hoe het nu met hem gaat.

Heel veel geluk voor jullie Thijs! En sterkte met alles!

Groeten, Saskia